Behandelingen

Jij staat centraal bij Sense for You. Samen bekijken we wat jouw behoeftes zijn. Zoek je ontspanning, wil je iets loslaten of bijvoorbeeld onderzoeken waarom je steeds hetzelfde type mens tegenkomt? Samen bekijken we wat je nodig hebt en welke toepassingen we inzetten om jou te helpen.

Heb je vooraf een voorkeur voor Reiki, Access Conciousness processen of energetische therapie, dan stem ik daarop af.

Lees hieronder alvast meer over de verschillende mogelijkheden.

Reiki

In jouw energiekanalen, stroomt jouw levensenergie. Door je opvoeding en wat je meemaakt, kunnen de energiekanalen geblokkeerd raken en kun je klachten krijgen. Reiki stimuleert je zelfhelend vermogen en verbind je met je oerenergie, waardoor je bewuster leeft en je balans terug vindt.

Access Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze bars zachtjes aan te raken, ontlaadt het alle opgeslagen informatie. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden in jouw leven.

Access Energetic Facelift

Wil jij er jonger uitzien en je jonger voelen, zonder chirurgische ingrepen? Maak dan kennis met de Access Energetic Facelift. Een energetische behandeling met zachte, kalmerende aanrakingen op je gezicht en nek. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke, helende vermogen van het lichaam wordt verdiept en versnelt. Met als resultaat een verjonging van je gezicht en lichaam tot op celniveau.

MTVSS

Dè boost voor je immuunsysteem en lichaam. Een zachte behandeling waarbij de handen licht op verschillende plaatsen op het lichaam worden gelegd zonder druk of manipulatie. Het is een heerlijk diep ontspannende behandeling en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam.

Menu