MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

Het MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) lichaamsproces is de boost voor je immuunsysteem en lichaam, en één van de meest dynamische hand-on processen in Access Consciousness. Het is een zachte behandeling waarbij de handen licht op verschillende plaatsen op het lichaam worden gelegd zonder druk of manipulatie. Het is een heerlijk diep ontspannende behandeling en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam. Het lichaam voelt na de behandeling weer soepeler aan.

Het activeren van energieën
MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid. We activeren deze energieën in het lichaam. Het is de ultieme tool voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert.

Wie heeft er baat bij deze behandeling?
Dit proces is voor het gehele lichaam; het is heel toepasbaar voor mensen met o.a. een lage weerstand, gewrichtspijn, sport blessures, overbelasting, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest.
Voor je individuele organen en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, lymfklieren en voortplantingssysteem, het gehele immuunsysteem.

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los.
Hoe vaker je MTVSS doet, hoe meer effect het heeft!

Zowel voor kinderen als volwassenen.

Plan een afspraak of neem contact met me op via info@senseforyou.nl of +31638752099

Let op: MTVSS is geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Menu