info retraite

Retraite Schotland ( 28 april 2023 t/m 2 mei 2023 )

Even afschakelen en opladen

Even niks moeten, alleen maar mogen?

Jezelf centraal stellen?

Voel je welkom in deze oase van rust.
Voor wie is de retraite?
Voor iedereen die, om welke reden dan ook, dichter bij zichzelf wil komen.
Een moeder die op zoek is naar zichzelf in de drukte van een gezin, een schrijver die geen letter op papier krijgt voor dat nieuwe boek, iemand die een nieuwe baan wilt, maar de stap niet durft te nemen, iemand die de balans tussen werk- en privé volledig kwijt is, iemand die het maar niet lukt om uit die negatieve spiraal te komen en steeds weer tegen dezelfde dingen (en mensen) aanloopt, iemand die…. vul maar in
Maar ook voor iemand die het heerlijk vindt om 5 dagen in de natuur te zijn, te genieten van de stilte en andere mensen te ontmoeten.
Wat mag je verwachten:
We starten de dagen gezamenlijk met een ontbijt en een activiteit, bijvoorbeeld, een stilte-wandeling, een meditatie, creatieve workshop, dat wat past bij de groep.
Na de activiteit onderzoeken we samen wat je gewaar geworden bent. Je zult merken dat de groep vaak een “gezamenlijk thema” heeft. Het bespreken en “opruimen” bij de één, zal ook ruimte creëren bij de ander
Na de lunch kan iedereen, op welke manier dan ook, aan de slag met het (eigen) thema. Wandelen, schilderen, schrijven ( gewoon wat goed voor je voelt ) of je wordt dmv coaching en energetische behandelingen geholpen om dieper te gaan en tot een nog grotere bewustwording te komen.
Na het diner sluiten we gezamenlijk de dag af en is iedereen vrij om de avond naar eigen inzicht in te vullen.
We zullen een bezoek brengen aan Rosslyn Chapel, een krachtplaats waar dezelfde Leylijn loopt die o.a. ook onder Stonehenge doorloopt ( deze loopt van Edinburgh tot Lourdes ). Rosslyn Chapel is ook bekend van de Da Vinci Code, hier zou de Heilige Graal eeuwen begraven zijn geweest.
De avond van 30 april gaan we naar Calton Hill ( Edinburgh ) om de Beltane- viering bij te wonen (https://beltane.org/about-beltane/)
Hoe heerlijk is het om je 5  volledige dagen onder te dompelen in aandacht voor jezelf, met jezelf, en met elkaar, aan de slag te mogen en heerlijk uitgerust én met nieuwe inzichten en energie weer naar huis te gaan?
De gehele retraite wordt begeleid door 2 energetisch therapeuten, zelf ben ik ook natuurgeneeskundig therapeut en kun je in de middag / avond een consult krijgen rondom lichamelijke klachten, allergien, voedingsintolerantie e.d.
Wil je je aanmelden?
stuur een mail naar: marielle@senseforyou.nl met je gegevens ( naam, geboortedatum en telefoonnummer ) en ik neem zsm contact met je op.
Wil je meer informatie of heb je vragen?
mail naar: info@senseforyou.nl of bel: 06-38752099, voor het buitenland: 0031-638752099