Reiki

Reiki staat voor ‘het leven’. De twee Japanse karakters rei (‘ziel’) en ki (‘levenskracht’) geven dit mooi weer. Bij het toepassen van Reiki worden lichaam, geest en ziel als een geheel gezien.

Energiekanalen

Ieder mens is geboren met energiekanalen, daar stroomt letterlijk je levensenergie. Bij de geboorte ben je helemaal puur, vrij van blokkades en mechanismen. Door je opvoeding, ervaringen en alles wat je meemaakt, creëer je patronen, overlevingsmechanismen en ontstaan er blokkades in je energiekanalen. Door deze blokkades kunnen klachten ontstaan en kun je disbalans voelen.

Holistische heling
Reiki  is een complementaire, holistische helingmethode. Het gebruikt de levenskrachtenergie om de disbalans op vier vlakken op te heffen; fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel. Door Reiki toe te passen, kunnen blokkades en klachten worden verholpen. Het stimuleert je zelfhelend vermogen en brengt je holistische niveaus weer in balans.

Reikibehandeling
Als reikitherapeut help ik je om jouw levensenergie weer vrij te laten stromen. Dit doe ik door middel van handopleggingen. Als je de aanraking tijdens de handoplegging niet fijn vindt, beweeg ik mijn handen boven je lichaam, dit werkt even krachtig. Tijdens de behandeling lig je (met kleren aan). Ik spoor de disbalans op en verhelp deze. Ter ondersteuning kan ik gebruik maken van bijvoorbeeld edelstenen, klankschalen of oliën. Alles om er voor te zorgen dat jij weer in balans komt. Met de reikibehandeling spreek ik de diepere laag van je ‘zelf’ aan; om te helen, je zelfliefde te voelen en je vier holistische niveaus weer in balans te brengen.

Bij Sense for You ben jij altijd het middelpunt.

Plan een afspraak of neem contact met me op via info@senseforyou.nl of +31638752099

Let op: Reiki is geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Menu