Access Energetic Facelift

Wil jij er jonger uitzien en je jonger voelen, zonder chirurgische ingrepen? Maak dan kennis met de Access Energetic Facelift. Een energetische behandeling met zachte, kalmerende aanrakingen op je gezicht en nek. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke, helende vermogen van het lichaam wordt verdiept en versnelt. Met als resultaat een verjonging van je gezicht en lichaam tot op celniveau.

Wellicht klinkt dit voor jou bijna te mooi, maar dat is het niet.
Denk jij iedere morgen als je in de spiegel kijkt ‘wat zie ik er stralend uit’ of zijn er dagen dat je er moe en futloos uitziet? Stress en ouderdom tekenen ons gezicht, dat weten we. Maar weet je ook dat dit geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?

Elke Access Energetic Facelift behandeling geeft je lichaam de mogelijkheid om stress, beperkende energieën en oordelen die in je borstkast, hoofd en lichaam vast zitten, in beweging te brengen en te transformeren.

Hands-on lichaamsproces
De Access Energetic Facelift is een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces. Tijdens de behandeling activeer ik 29 energieën bij je. Deze hebben effect op de huid, maar ook op de cellen van jouw lichaam zodat deze kunnen herstellen, verlevendigen en verjongen. Als je de Access Energetic Facelift ontvangt kun je onderliggende oorzaken als stress en oordelen loslaten. Met als resultaat: je ziet er anders uit en voelt je anders!

Plan een afspraak of neem contact met me op via info@senseforyou.nl of +31638752099

Let op: Access Energetic Facelift is geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Menu