Access Bars

Ben je op zoek naar meer rust, ruimte en ontspanning in jouw lichaam en geest? Ervaar dan de weldaad van Access Bars. Stel je voor dat ik op een ‘reset’ knop druk, die alle beperkingen die je jezelf oplegt stopt, zodat er ruimte ontstaat en jij het leven kunt leiden wat je altijd al wilde. Dat is wat Access Bars voor je kan doen.

Wat is Access Bars
Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Elk drukpunt staat voor een specifiek aspect in je leven. Denk aan het lichaam, geld, communicatie, dankbaarheid, verdriet, heling etc.

Access Bars behandeling
Tijdens de Access Bars behandeling raak ik de punten (bars) in verschillende combinaties zachtjes aan. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Oude blokkades verdwijnen en maken ruimte voor nieuwe kansen.
Om in computertermen te spreken: je delete je harde schijf. Zo kun jij meer helpende overtuigingen en emoties installeren. Jij gaat het leven hebben dat je altijd wilde, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Plan een afspraak of neem contact met me op via info@senseforyou.nl of +31638752099

Let op: Access Bars is geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Menu