Access Bars Class

Wil jij mensen helpen oude patronen los te laten en hun het leven laten leiden waarvan ze altijd al droomde? Volg dan de Access Bars Class en word in 1 dag Access Bars Practitioner.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Elk drukpunt staat voor een specifiek aspect in je leven. Denk aan het lichaam, geld, communicatie, dankbaarheid, verdriet, heling etc.

Tijdens de Access Bars Class leer je hoe je de punten (bars) in verschillende combinaties moet aanraken. Oude ballast wordt verwijderd waardoor het lichaam kan ontladen en loslaten.

Access Bars Class

Tijdens de Access Bars Class vertel ik je waar alle punten zitten en waar ze voor staan. Ook leer je allerlei Access Tools. Tijdens de dag ga je zelf 2 keer aan de slag met de bars en ontvang je de bars 2 keer. Je ervaart dus van meerdere kanten wat bars kunnen doen.

Duur en tijd Access Bars Class

De Class duurt van 9.30 – 17.30 uur en vindt plaats in een prachtige omgeving. Deze dag hoef je nergens aan te denken (alleen op tijd komen).

Voor drinken, lunch en versnaperingen wordt gezorgd.

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat. Hiermee mag je zelf Access Bars geven aan familie, vrienden of klanten in je praktijk.

Investering in jezelf

€300,-

€150,- bij herhaling en 16/17 jarigen

Gratis kinderen t/m 15 jaar, vergezeld van een betalende volwassene

* De prijzen die worden berekend zijn vastgesteld door Access Consciousness
** Deze training is vrijgesteld van BTW

Reserveer jouw plek voor de Access Bars Class of stel je vraag aan me via +31638752099 of info@senseforyou. Ik help je graag.

Menu